webhoszting, e-mail, domain szolgáltatások


Azon vállalkozásoknak, magánszemélyeknek akik szeretnék weblapjukat megjelentetni az interneten, azonban nem szeretnének önállóan webszervert üzemeltetni, az IT WORK Informatika költség hatékony megoldást kínál. Ügyfeleink feltölthetik oldalaikat a osztott webszervereinkre (több weblap elhelyezésére alkalmas szerver), amelyek a legmagasabb műszaki elvárások szerint vannak kialakítva.

Napjainkban egy vállalat működése már szinte elképzelhetetlen weboldal nélkül, de sokszor már magánszemélyek is fontosnak tartják, hogy honlapjukkal megjelenjenek a világhálón


TÉMAKÖRÖK:

 • Domain regisztrációs szolgáltatások ( domain regisztráció, fenntartás, DNS )
 • E-mail szolgáltatás ( pl.: valaki@cégnév.hu formában )
 • Webhosting ( webtárhely bérlés )
 • Sablon alapú weboldal készítés

 • Ajánlat, információ kérésért kérem klikkeljen ide  DOMAIN SZOLGÁLTATÁSOK:


  Alapfogalmak:

 • Domain név:

  Az Internet valamely alhálózatát azonosító karakter sorozat, mely általában utal az oldal tartalmára, illetve a cég saját nevére.

 • Név szerver ( DNS szerver ):

  A Domain név és egy egyedi (IP) cím egyértelmű megfeleltetését végző számítógép. Azon felhasználóknak nyújtjuk ezt a szolgáltatást, akik nem rendelkeznek saját Domain név szerverrel. Mivel az Internet hálózati cím egy nehezen megjegyezhető számsor, a felhasználók számára való könnyebb kezelhetőség kedvéért a számokhoz neveket rendelnek ( pl.: a www nevű hoszt IP címe az itwork.hu domain-ben: 195.56.44.76 ). Ezért olyan számítógépeket kell elhelyezni az interneten, amelyek nyilvántartják a név - cím összerendeléseket, illetve kérésre elvégzik a nevek címmé való átalakítását. Ezek a számítógépek a Domain név szerverek. Minden regisztrált Domain legalább két ilyen név szerverrel kell rendelkezzen a biztonsági előírásoknak megfelelően, melyek nem csatlakozhatnak azonos alhálózatra.


  Szolgáltatások:

  Teljes körű megoldást kínálunk a magyar (ékezetes és ékezet nélküli), vagy nemzetközi domain nevet regisztrálni és fenntartani kívánó ügyfelek részére.

  A .hu közdomén alá történő regisztráción kívül vállalunk még ún. gTLD (.com/.net/.org/.info/.biz, valamint .cc/.nu/.tv/.ws) és más felsőszintű köz- (pl. .at, .jp, .pl stb.) és privát domének alatti regisztrációs ügyintézést is.


  Hagyományos domain regisztráció szolgáltatás ismertető:

  A 2000. március 1-ig érvényes szabályozás szerint csak cégbíróságon vagy egyéb, megadott hivatalos szerveknél bejegyzett szervezetek igényelhettek nevet, és csak olyat, mely a bejegyzett nevükből származtatható volt.

  2000. március 1-től megtörtént a domain rendszer liberalizálásra és bárki bejegyezhet bármilyen nevet (eltekintve a speciális nevektől, magyar települések nevétől, országok nevétől valamint a vulgáris vagy etikai értékeket sértő nevektől). Ezután is prioritást élveznek a fentebbi, szigorúbb feltételnek megfelelő igények, ahol a cég bejegyzett neve pontosan megegyezik az igényelt domain névvel. Ezen nevek a megfelelő dokumentumok benyújtása után bejegyzésre kerülnek.

  A többi (prioritást nem élvező) név egy 2 hetes várakozási periódus után kerül bejegyzésre, mely idő alatt a
  http://www.domain.hu/domain/meghirdetes.html címen megtekinthetőek, és az esetleges prioritásos jogos tulajdonos élhet jogával, és bejegyezheti a nevet (mely a várakozó - nem prioritásos - igény előtt - azonnal - bejegyzésre kerül). Ha ez idő alatt nem érkezik kifogás, a nem prioritásos igénylésű domain bejegyzésre kerül.

  A .hu alatti nevekre érvényes aktuális szabályozás a következő címen található meg:
  http://www.domain.hu/domain/szabalyzat.html


  Netto díjak:

  Domain regisztráció ( .hu )

  Webhostinggal:        5.500 Ft. 1 év fenntartással
  Webhosting nélkül:    6.500 Ft. 1 év fenntartással
  Fenntartás:             2.400 Ft./év
  Fenntartási díj előre: 1.900 Ft./év

  Domain regisztráció ( .com, .net, .org )

  Egyszeri díj:  3.000 Ft.
  Évente:       5.000 Ft.


  Az IT WORK által fenntartott nevekhez ingyenesen biztosítunk együttesen elsődleges és másodlagos névszervizt ( DNS1, DNS2 ) !


  vissza az elejére  WEBHOSTING ( WEBTÁRHELY BÉLRLÉS )


  Webhoszting szolgáltatásaink azok számára jelentenek optimális megoldást, akik internetes tartalmat kívánnak elhelyezni, az önálló szerver fenntartása, bérlése viszont túlmutat igényeiken.

  Amennyiben weblapját nálunk szeretné elhelyezni, az IT WORK mint egy virtuális webszolgáltatást tud nyújtani. A legkülönfélébb igényeket is ki tudjuk szolgálni legyen szó egy már működő weblap áthelyezéséről, vagy egy teljesen új weblap elindításáról doménigényléssel egybekötve. Egyedi, testreszabott megoldásokat is vállalunk, de elsősorban díjcsomagokban kínáljuk szolgáltatásainkat.

  Webtárhely:

  Webtárhely szolgáltatásunkkal igény szerint bővíthető, állandó stabil internetkapcsolattal ellátott tárhelyet biztosíthat statikus és dinamikus tartalmak számára egyaránt.

  Webhoszting:

  Webhoszting csomagunk segítségével kedvező áron, egyszerre szerezhet domain nevet és a tartalom elhelyezésére alkalmas webtárhelyet.  Webhoszting csomagunk főbb jellemzői:


  • 1 db ".hu" végződésű domain név regisztrációja és fenntartása
  • virtuális web szerver üzemeltetés ( pl.: www.cégnév.hu )
  • 1000 MB !!! e-mail postafiók és web tárterület
  • domain név szerviz ( elsődleges és másodlagos név szerverek - DNS1, DNS2 )
  • 10 db email postafiók vagy mail alias (pl.: valaki@cégnév.hu )
  • folyamatos FTP hozzáférés a nap 24 órájában, a hét minden napján
  • szerver oldali CGI, PHP, SSI programok futtatása
  • MySql szerver hozzáférés, SQL adatbázisok kezelése
  • jelszavas védelem tetszőleges oldalakhoz ( SSL )
  • ingyenes netTraffic.hu vállalati statisztikai rendszer használata

  Az alábbi lehetőségek tetszés szerint bővíthetők.


  Technikai jellemzők: