rendszergazdai tevékenység, támogatás"A profik megoldják a problémákat, de a zsenik megelőzik azokat..."

A számítógépek legnagyobb problémája, hogy pont akkor romlanak el, amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk. Ezt csak rendszeres karbantartással lehet megelőzni. A mi alapvető stratégiánk a rendszerüzemeltetésben ezen elv alapján, a rendszeres felülvizsgálat és folyamatfigyelés.


TÉMAKÖRÖK:

 • Eseti megbízás ( szoftver telepítés, konfigurálás, rendszerkiépítés, stb... )
 • Információ védelem, IT biztonság
 • Teljes körű, folyamatos megbízás ( átalánydíjas karbantartási szerződés )
 • Teljes körű, folyamatos megbízás távfelügyelettel, ill. on-line support

 • Ajánlat ill. információ kérésért kérem klikkeljen ide  Talán még nem vette észre, de van, ami közös az autóban és a számítógépben: mindkettőt rendszeresen karban kell tartani.
  Persze olajat a számítógépben nem kell cserélni. Kell ellenben frissíteni a programokat, az operációs rendszert, naprakészen kell tartani a víruskereső programot, és ellenőrizni kell, nem került-e vírus, féreg, kémprogram a számítógépre, stb...

  Még egy korszerű, megfelelően megtervezett és beüzemelt informatikai rendszer birtokában sem dőlhet senki nyugodtan hátra a székében, minden ilyen rendszer folyamatos felügyeletet igényel. A sokrétű rendszergazdai feladatoktól kezdve, a karbantartáson, szervizen, fejlesztésen át szinte felsorolni is nehéz, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni ahhoz, hogy a rendszer működőképességét a megfelelő szinten lehessen tartani.
  Az egyre bonyolultabbá váló számítástechnikai berendezések és szoftverrendszerek mellett ma már elképzelhetetlen megfelelő szakértelem és tapasztalat nélkül ellátni ezeket az üzemeltetési feladatokat.  TELJESKÖRŰ FOLYAMATOS MEGBÍZÁS:
  / Partnereinkkel havi átalánydíjas szerződést kötünk /


  Ez az a szolgáltatás csomagunk amit minden partnerünknek ajánlunk mint kötelező minimum. Ez a szolgáltatás magában foglalja egy kisvállalati rendszer minden gépének adminisztrációját.

  Ezen szolgáltatásunk keretében vállaljuk a gépeken futó alkalmazások karbantartását, rendszeres frissítését, a gépek működőképességének fenntartását, a hálózati kapcsolatok konfigurálását, a gépeken a felhasználói jogosítványok beállítását a megbízó által előírt módon.
  Szolgáltatásunk tartalmazza a gépekhez vásárolt szoftverek telepítését és konfigurálását a megbízó igényei szerint.
  Partnerünknél minden héten legalább 1 alkalommal megjelenünk és elvégezzük az alábbi tevékenységeket:

  • Meggyőződünk arról, hogy antivírus szofverei a legfrissebb vírusdefiniciós adatbázist használják,     valamint vírus ellenőrzés.
  • Microsoft által publikált frissítések ( Windows update, Office update - kritikus biztonsági frissítések, javító csomagok, stb. )     ellenőrzése, letöltése és ezek telepítése.
  • Munkaállomások, kiszolgálok eseménynaplóinak felülvizsgálata, rendellenes esemény estén,     szakszerű beavatkozás.
  • Spyware ( kémprogram ) kereső alkalmazások frissítése, rendszervizsgálat, szükség esetén a     nem kívánatos trójai programok eltávolítása.
  • Az elvégzett munka dokumentálása.

  vissza az elejére
  TELJESKÖRŰ, FOLYAMATOS MEGBÍZÁS TÁVFELÜGYELETTEL:
  / Karbantartási szerződés + on-line support + adatmentés /


  Ezen szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik komplexebb informatikai rendszert tartanak fent. Egy ilyen informatikai rendszer olyan mértékben integrálva van a mindennapos munkában, hogy kiesése már nem megengedhető.

  Szolgáltatásunk része, hogy amennyiben a megbízó rendelkezik megfelelő internetes kapcsolattal, úgy kiépítünk egy távoli adminisztrációs rendszert, aminek segítségével akár a hiba bejelentésétől számított 10 percen belül is megoldást tudunk nyújtani a felmerülő probléma elhárításában. Szolgáltatásunk része továbbá rendszeres időközönként fejlesztési javaslatok készítése, új szolgáltatások igénybevételének javaslata.
  Szolgáltatásunk magában foglalja továbbá a megbízó infrastruktúráját felhasználva igény szerint rendszeres időközönként (havi, heti, napi) a megbízó rendszerének biztonsági mentését.

  Megjegyzés: Szolgáltatásunk további részei teljes egészében megegyeznek a kötelező minimumként megemlített alapszolgáltatásunk keretében végzett tevékenységekkel!


  Ha felkeltettük érdeklődését ill. ha ajánlatot szeretne kérni, lépjen kapcsolatba velünk ezen form segítségével:
  kérem klikkeljen ide  vissza az elejére
  ADATVÉDELEM, IT BIZTONSÁG:


  Az Ön cége információs rendszerének fenyegető tényezői, megoldások:

  • Vírusok, ( antuvírus kliensek, vírusfal használat megfelelő tűzfal konfigurávióval )
  • Betörés interneten keresztűl,
   ( Tűzfal )
  • Fizikai értelemben vett betörés, lopás,
   ( vagyonvédelmi jelzőrendszer, archív adatok irodán kívüli tárolása )
  • Adatvesztés hardver hibából,
   ( kíváló minőségű háttértárak és többszörös hardver redundancia alkalmazása )
  • Adatvesztés szoftver hibából,
   ( rendszeres adatmentés külső adat tárolóra )
  • Speciális igények
   ( Ügyviteli rendszerek napi mentése több hónapra-évre visszamenően pl. egy adott dátumra való visszaállás egy esetleges hibakeresés esetén. Ez esetben nem elegendő az adatok heti-havi felülírása )
  • Belső munkatárs visszaélése az információkkal,
   ( Mefelelő objektum hozzáférési jogosultások alkalmazása, biztonsági események naplózása )
  • Tűz, áradás vagy más szerencsétlenség okozta pusztítás,
   ( Biztonságos energia ellátás kialakítása. Banki trezorban tárolt adatkazetták )
  • stb...

  A gazdálkodó szervezetek jelentős részének az információ kezelése, és rendelkezésre állása kritikus fontosságú az üzleti eredményesség fenntartásához. A legtöbb információ birtokos felismeri, hogy az információk folyamatos rendelkezésre állásának védelme súlyponti kérdés.

  Ez a felismerés általában egy jelentősebb információ vesztést követően vezet oda, hogy az információs rendszerek biztonságát kiemelten kezeljék. Sok esetben először saját erőforrás bevonásával kívánják kezelni a problémát. Általában az információ biztonság sikeres kezeléséhez szükséges speciális tudás hiánya azonban meghiusítja a tevékenységet. A követező lépésben külső cég bevonásával tesznek kísérletet a kívánt biztonsági szint elérésére. Ebben az esetben a kiválasztás, és a felügyelet okozza a legtöbb problémát. Az egymást követő "szakértő" cégek, és a jelentős pénzügyi kiadások, emberi erőforrás szükségletek végül eredményre vezetnek.


  Amennyiben előfordultak hasonló problémák célszerű megtenni az intézkedéseket ezek kiküszöbölésére.  Keressen meg bennünket, rendelkezésére állunk konzultációk megszervezésében, hogy bizonyosságot szerezzenek megoldásaink előnyeiről.  vissza az elejére