kereskedelem, kiszállítás


  


SZOFTVEREK FORGALMAZÁSA:

Az IT WORK Informatika hivatalos viszonteladója az alábbi szoftver megoldásoknak:

 • Eset - nod32 antivírus rendszerek
 • Kerio Technologies - levelező szerverek, személyi és vállalati tűzfal szoftverek
 • Lavalys - teljeskörű IT biztonságtechnika és menedzsment

  A több hónapos tesztelésekre és a számos referenciákra való tekintettel döntöttünk a fenti szoftvermegoldások forgalmasa mellett, ennek eredményeképp teljes körű technikai kiszolgálást tudunk biztosítani ezekhez a termékekhez:

 • installáció,
 • rendszer bevezetés,
 • tesztelés,
 • üzemeltetés.


  HARDVER BESZERZÉS, KISZÁLLÍTÁS:

  Mivel több számítástechnikai és villanyszerelési anyagokat forgalmazó nagykereskedésnek vagyunk hivatalos partnerei, így tudjuk vállalni cégének bármi nemű informatikai beruházásának lebonyolítását. Legyen az eszköz park bővítése, komplett informatikai beruházás, hálózat építés, az IT WORK Informatika kulcsrakész megoldást kínál a beszerzéstől kezdve, a kivitelezésen keresztül, a rendszer üzemeltetésén, műszaki kiszolgálásán át.

  Vállaljuk valamint irodaautomatizálási kellékek anyagok, kiegészítők ( tonerek, festék patronok, papírok, stb. ) folyamatos beszállítását.


  Ha felkeltettük érdeklődését ill. ha ajánlatot szeretne kérni, lépjen kapcsolatba velünk ezen form segítségével:
  kérem klikkeljen ide

  NOD32 ANTIVÍRUS TERMÉKEK


  Már egyetlen vírus is tönkreteheti adatait, ha bejut a számítógépre - ki engedheti meg ezt a kockázatot?
  A NOD32 az egyetlen anti-vírus program a világon, amely az első Virus Bulletin tesztje óta (1998. május) nem engedett át vadon élő vírust. A NOD32 hibátlan pontossága olyan keresési sebességgel párosul, amellyel már régóta jelentősen felülmúlja vetélytársai teljesítményét.

  ( Forrás: Virus Bulletin )


  A termék számos platformon érhető el, köztük a Windows® 95/98/Me/NT/2000/XP/2003; DOS® Unix/Linux® rendszerek; Novell; Microsoft® Exchange és IBM Lotus® Domino™ alatt is.

  Ami mindegyik platformon közös: minden termék ugyanazt a pontos, megbízható, rendkívül gyors és kis erőforrás-igényű keresőmotort használja.


  Jellemzők:


  Magyar nyelvű, áttekinthető kezelőfelület:

  A Windows®-os platformokra (Windows® 95/98/Me/NT/2000/XP/2003) írt, moduláris felépítésű NOD32 víruskereső programot a Vezérlő központon keresztül menedzselhetjük. A program kezelése logikus, nagyon gyorsan elsajátítható - ebben segíthet a magyar nyelvű, helyzetérzékeny súgó valamint a szintén magyar nyelvű, példákkal illusztrált kézikönyv is.


        Vezérlő központ AMON vírustalálati ablak   NOD32 víruskereső


  A grafikus kezelőfelület megjelenítéshez a programnak nincs szüksége Internet Explorerre - a mai víruskereső programok többségéhez képest ez jelentős sebességnövekedést eredményez - de a modern elemeket felvonultató grafikus üzemmódot akár ki is kapcsolhatjuk.


  Átfogó védelem:

  A NOD32 antivirus system beépített moduljai segítségével állandó memóriarezidens fájlvédelmet ( AMON modul ), Microsoft® dokumentumvédelmet ( DMON modul ), levelezés- és böngészés-védelmet ( IMON modul ) valamint kézi indítású, tetszés szerint ütemezhető víruskeresőt ( NOD32 modul ) kínál. A modulok kezelése rendkívül egyszerű, gyakorlatilag nincs szükség külön beállításokra - az IMON modul beépített POP3 és HTTP proxyja segítségével pl. automatikusan védi az Outlook Express, a The Bat! és más levelezőprogramokkal történő levelezést, valamint az Internet Explorer, Mozilla, Opera és más programokkal történő böngészést.

  A vírusmintákon alapuló felismerésen túl a NOD32 kétféle heurisztikus keresőmotort is tartalmaz, melyek az eddig ismeretlen vírusok detektálására szolgálnak. A kiterjesztett heurisztikus keresőmotor segítségével a NOD32 a mai férgek közel 90%-át - pl. a magyar Zafi féreg mind a négy változatát - vírusadatbázis segítsége nélkül is felismeri.

  A NOD32 vírusadatbázis-frissítései nagyon gyakoriak, ugyanakkor a teljes vírusadatbázis igen kompakt méretű. A legfrissebb vírusok, férgek, trójaiak és egyéb kártevők listáját, és az adatbázisba név szerinti bekerülésük idejét itt olvashatja: nod32 update info


  Rendkívül alacsony rendszererőforrás-igény:

  A NOD32 antivirus system összes kritikus eleme gépközeli assembly nyelvben készült, amelynek köszönhetően a rendszererőforrás-igény minimalizálható, emelett az assemblyben programozott kód nagyon gyors futtatást tesz lehetővé. A Windows®-os változat futtatásához elég egy Pentium I. 133 MHz-es számítógép 32 MB memóriával, Windows® 95 operációs rendszerrel. A NOD32 Windows®-os változatának telepítője kevesebb, mint 9 MB, melyből kb. 2 MB a vírusadatbázis.


  Kimagasló pontosság és teljesítmény:

  A kifinomult algoritmusoknak és a gépközeli programozásnak köszönhetően a NOD32 évek óta a víruskereső programok abszolút éllovasa mind keresési sebesség, mind találati pontosság tekintetében.

  Kesesési sebesség futtatható állományokban ( MB/sec )


  NOD32 számtalan neves díj és kitüntetés birtokosa - a NOD32 nyerte el eddig a legtöbb alkalommal az anti-vírus program tesztek között etalonnak számító Virus Bulletin-en a 100%-os minősítést, rendelkezik ICSA Labs, CheckMark valamint ISO:9001 tanúsítványokkal is.


  Központi frissítés és menedzselhetőség:

  A NOD32 antivirus system alapértelmezésben internetről tölti le a vírusadatbázist és a programfrissítéseket, de természetesen helyi hálózatok esetén lehetőség van arra, hogy csak egy gép töltse le az összes frissítést, majd a hálózat többi számítógépén futó NOD32 ennek segítségével aktualizálja magát. A frissítési fájlok tükrözését végző NOD32 változat beépített HTTP kiszolgálóval rendelkezik, így nem csak a Windows® fájlmegosztás alapú LAN-on keresztüli frissítést lehet alkalmazni.

  A Windows®-os NOD32 kliensek minden paraméterét központilag lehet megfigyelni, valamint pár kattintással megváltozatni - ehhez kizárólag egy TCP/IP kapcsolatra van szükség (nem kell pl. NT domain). A központi menedzsment szolgáltatást futtató számítógépen nem szükséges, hogy szerver operációs rendszer legyen telepítve - pl. Windows® XP-n is tökéletesen működik. Windows® NT/2000/XP/2003-t futtató rendszereknél lehetőség van a kliensek távtelepítésére előre megadott telepítési beállításokkal, ami lehetővé teszi, hogy ne kelljen minden kliensgépnél a helyszínen telepíteni.


  NOD32 for Microsoft® Exchange:

  Nagyteljesítményű vírusvédelem Microsoft® Exchange 5.5, 2000 és 2003 kiszolgálókhoz, mely a Windows®-os kliens változathoz hasonlóan a Vezérlő központon keresztül kezelhető. Telepítése pár kattintással történik, konfigurálása teljesen automatikus. Nem csak a bejövő emaileket, hanem a már a kiszolgálón eltárolt levelezést is átvizsgálja.


        XMON modul      kereső beállítások   teljesítmény beállítások


  Az új XMON modul segítségével többszálas víruskeresés, sokszorosan tömörített állományok vizsgálata, heurisztikus víruskeresés, levélszűrési szabályrendszerek felállítása is lehetővé vált.


  NOD32 for Linux® Mail Servers:

  Kiemelkedő teljesítményű, MTA (Mail Transfer Agent) független levelezésvédelem Linux®/FreeBSD alapú rendszerekre. A daemonos működésnek köszönhetően rendkívül gyors a víruskeresés, hiszen csak egyszer kell a víruskeresőt inicializálni. Nincs szükség külön programra (pl. Amavis) a működtetéséhez, az összes gyakori levelezőprogrammal együttműködik, így pl. az Exim, Postfix, Sendmail, Qmail programokkal.

  A NOD32 for Linux Mail Servers hatékonyan birkózik meg hatalmas postafiókszámmal is, a Seznam csehországi ingyenes levelezés-szolgáltatás esetében például több millió levelesládát véd NOD32. A Seznam-os címekre érkező fertőzésekről készült statisztikákat itt olvashatja: http://www.virus-radar.com

  A NOD32 for Linux Mail Servers elérhető telepítőcsomagban az összes elterjedt disztribúcióhoz (.rpm, .deb csomagok RED HAT, SuSE, Mandrake ill. Debian rendszerekhez), valamint egyéb disztribúciókhoz letölthető tarball formában is. A NOD32 for Linux Mail Servers egyszerűen telepíthető, a csomagban részletes leírás található a szoftverhez angol nyelven. A program x86 architektúrán futtatható.