hálózatok


SZÁMÍTÓGÉPES HÁLÓZAT ÉPÍTÉSE

 • Sok számítógépe van az irodában, a tanteremben, a laborban amelyek nem tudnak     együttműködni?
 • Előfordult, hogy olyan fájlra lett volna szüksége, ami másik számítógépen van?
 • Méretproblémák miatt lemezen nem lehet a másik gépre átvinni?
 • Internetet vagy más hálózatot szeretne elérni, több gépről is, megkötésekkel együtt?
 • Költség megtakarítás szempontjából és biztonsági okok miatt ugyanazon megosztott     erőforrásokat szeretné használni több gépről is? ( pl. nyomtatás, központi adat tárolás )

  Ha a fenti kérdések már felmerültek, akkor elérkezett az ideje,
  hogy a számítógépeit hálózatba kapcsolja.  STUKTURÁLT HÁLÓZATOK


  Egy számítógép hálózat üzembiztos működése fontos alapkövetelmény. Nagyon sok múlik a rendszer tervezésén, kivitelezésén és természetesen üzemeltetésén. "Kulcsrakész" hálózati megoldást kínálunk ügyfeleink számára a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a beüzemelésig és üzemeltetésig.

  Akár új rendszer kiépítésénél, akár a meglévő bővítésénél fontos szempont, hogy az újonnan kialakított struktúra kielégíti-e az igényeket, mennyire biztonságos, hogyan és meddig bővíthető az igények növekedésével.

  A kiépítés megtervezésekor minden esetben megvizsgáljuk a megrendelő pontos igényeit és megpróbáljuk a kiépítési költségeket minimálisra szorítani, de nem a minőség rovására. Oly módon, hogy az így keletkezett rendszer a lehető legbiztonságosabban üzemeljen és a jövő tekintetében minél kisebb beruházásokkal, bővíthető (moduláris) legyen. Megrendelőinket a rendszer kiépítése után sem hagyjuk magukra! Erről bővebb információt a Rendszergazda menüpont alatt talál.  AKTÍV HÁLÓZATI ELEMEK

  A hálózati működést biztosító aktív eszközök ( switch, router, modem ) installálása és konfigurálása a felhasználás igényeinek megfelelően.


  PASSZÍV HÁLÓZATI ELEMEK

  A kábelezés, kábelcsatornák felszerelése, valamint a fali csatlakozók és a rendezőszekrények elhelyezése és berendezése minőségi anyagok felhasználásával elérhető, hogy a passzív eszközök aktívan vegyék ki részüket a hibamentes működésből.


  WIRELESS ( vezeték nélküli ) HÁLÓZATOK

  A wireless vezeték nélküli megoldások bárhol, bármikor lehetővé teszik, hogy a felhasználók a lehető legnagyobb hatékonysággal végezhessék munkájukat, legyen szó mobil munkavégzésről vagy kábelezési nehézségekről. Rácsatlakozhat a vállalati szerverre, vagy az Internetre és dolgozhat, játszhat, vagy akár szörfölhet is hálózati kábelek kötöttsége nélkül.
  A vállaltoknál a vezeték nélküli LAN-ok együtt alkalmazhatók a vezetékes LAN-okkal.
  A vállalatok számára fejlesztett Wireless vezeték nélküli hálózati rendszerek alapvetően kétféle feladatkör ellátását célozzák meg. Egyrészt a szervezetek vezeték nélküli lokális hálózatainak (WLAN) kiépítését, vagy a vezetékes LAN hálózatok bővítését, kiegészítését (beltéri alkalmazások), másrészt a több telephellyel rendelkező vállalatok telephelyi LAN hálózatainak épületek közötti összeköttetését (kültéri vezeték nélküli hálózatok).


  Internet kapcsolat megosztás vagy játék céljára kiépített otthoni kishálózatok kiépítését is vállaljuk vezetékek nélkül!


  Ha felkeltettük érdeklődését ill. ha ajánlatot szeretne kérni, lépjen kapcsolatba velünk ezen form segítségével: kérem klikkeljen ide