Kedves Látogató,

Elgondolkodott már azon, hogy informatikai rendszere esetleges meghibásodása, elektronikus adatainak megsérülése, akár felbecsülhetetlen károkat okozhat ha nincs megfelelően kidolgozott és betartott adatvédelmi stratégia? Sajnos nem elég a problémákat utólag orvosolni, megelőzni kell azokat! Ez utóbbi csak egy folyamatos, lelkiismeretes rendszerfelügyelet esetén valósulhat meg.

Az információs társadalmi lét a legújabb kihívás a mai kor emberének: elengedhetetlen, hogy számítógépeket használjunk munkánk során. A számítógép alkalmazása - tényleges előnyei mellett - rengeteg problémával, bosszúsággal és biztonsági kockázattal is járhat, amelyre megoldást csak megfelelő információk birtokában lelhetünk.

Az adatok biztonságos mentése, a vírusok és külső behatások elleni informatikai és fizikai védelem, a különböző szoftverek használata mind-mind költségtényező a cégvezetés szemszögéből. Viszont felmerül a kérdés: Ön szerint érdemes-e pont az informatikai költségekből lefaragni?

Meggyőződésünk, hogy a mai versenyhelyzetben hosszú távon ez nem járható út, nem kifizetődő! Küldetésünk, filozófiánk szerint arra törekszünk, hogy az egyre bonyolódó üzleti világban olyan partnereket találjunk, akik számára külső informatikai részlegként, (manapság többször találkozunk a tevékenység angol megnevezésével: outsourcing, illetve outtasking) teljes körű informatikai szolgáltatást nyújtsunk. A működtetés szempontjából sokkal gördülékenyebb, biztonságosabb, ha az informatikai rendszert ugyanaz a szolgáltató építi ki; telepíti és javítja az eszközöket és a hálózatot, fejleszti az ügyviteli szoftvereket, biztosítja a működtetéshez szükséges szakértelmet, segít a döntés-előkészítésben, valamint megtanítja a felhasználókat a szükséges ismeretekre.

Mi ebben segíthetünk! Célunk, hogy közösen, költség hatékony megoldást találjunk az összes felmerülő informatikai problémára, igényre. Bízza ránk Ön is számítástechnikai gondjait, hogy a továbbiakban az informatikai rendszere ne folyamatosan megoldandó faladatokat rójon Önre, hanem e helyett teljes mértékben gazdasági tevékenységeire koncentrálhasson!

Tiszaújváros, 2013

                                                                            
                                                    REMÉNYI ZSOLT
                                         ügyvezető